Nauzubillah ...

Ada sesuatu yang sangat "mengejutkan" saya malam ni. Saya ada menerima suatu email mengenai simbol syaitan aka tabik setan.

"Tabik Setan"

Selalunya kita akan wat camni klau nak tunjukkan yang kita ni kononnya "rock". Tapi ramai yang tak tau, ada cerita yang tak best disebaliknya.

Kedua - dua isyarat tangan ni ada mesej yang tersembunyi. Gambar di sebelah kiri ni melambangkan "Tuhan Bertanduk" (syaitan). Di sebelah kanan pula digunakan untuk menyumpah orang lain kononyerlah.Anton Lavey

Si botak ni merupakan ketua dan pengasas "Church of Satan". Bukunya yang bertajuk "Satanic Bible" menyesatkan ramai orang. Dia ni laa yang cipta formula "Tabik Setan". Jahat betul dia ni. Sekali saya ketuk kepala botak dia ngan tembikai, terkeluar anak ayam ...

Aktiviti pemujaanPerhatikan kedua - dua gambar di atas. Apa pandangan korang bila tengok gambar tersebut ngan gambar di bawah ni pulak ?
Ramai orang tak tau lagi tentang simbol syaitan ni. Apa kata korang gi sebarkan maklumat ni kat orang lain. Boleh dapat pahala tau.

Famous Last Words
"A mind without purpose will wander in dark places"